Werkvoornemens beginnen
hier!

Iets nieuws leren? Of solliciteren naar een nieuwe baan? Wat je ambitie ook is: samen maken we een lekkere start van jouw goede werkvoornemen!

 1. Hulp bij werken & leren
  Wil je hulp bij de ontwikkeling van je loopbaan, een carrièreswitch maken, doorleren met een opleiding of overstappen van baan? We helpen je op weg.
 2. Vergelijk je salaris
  Ontdekken wat je beroepsgenoten gemiddeld verdienen? Doe de salarischeck en vergelijk eenvoudig je salaris. De gemiddelden zijn gebaseerd op salarissen van flexwerkers die via Randstad aan het werk zijn. Uniek en realistisch dus. Ontdek snel wat je waard bent.
 3. Banenselectie
  Wij maken een selectie van de beste kansen in de markt in jouw branche, vakgebied, regio, functieniveau en salarisrange. Jij leunt achterover en wij regelen de rest.
 4. Tips & Tricks
  Achter sollicitatiegesprekken zit een techniek. Dit betreft de juiste voorbereiding waaronder: uitstraling, gesprekstechniek, social media check, ken de klant en meer.. Wij helpen je van A tot en met Z.
 5. Salarisonderhandeling
  Wij kennen de klant en wij kennen jou! Salarisonderhandelingen vinden veel mensen een moeilijk punt. Laat ons je hiermee helpen en wij zorgen voor een zo goed mogelijk voorstel.

Begin direct met groeien en neem hier contact met ons op!

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.