Detacheren / deta-vast

Wat is de betekenis van detacheren?

Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je personeel via detachering inhuren. We stellen je personeel ter beschikking met de zekerheid dat de medewerker die je aanneemt, niet van het ene op het andere moment kan stoppen.

In deze situaties is detacheren voor jou de oplossing: 

  • structurele toename van de vraag

  • hulp nodig bij een project met een vaste start- en einddatum

  • vervanging bij een langdurig zieke medewerker of verlof

  • hulp nodig bij het vinden van het juiste specialistische profiel

  • intentie om iemand op een later moment een vast contract te bieden

Onze kennis van de arbeidsmarkt, het inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van detacheren zorgen ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden. We weten precies wat we in huis hebben en stellen binnen no-time de gevonden kandidaat aan je voor. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen, ambities en je bedrijfscultuur.

Facturatie

Wat je betaalt voor een gedetacheerde medewerker is per project verschillend. Je betaalt per gewerkt uur van de medewerker met een minimum aantal uren zoals vermeld staat in het contract. Het minimum aantal uren wordt vooraf door jou bepaalt.

Het uurtarief wordt berekend door de omrekenfactor te vermenigvuldigen met het bruto uurloon van de medewerker. De omrekenfactor is dus het getal waarmee je kunt berekenen wat de medewerker uiteindelijk per uur gaat kosten.

Begin direct met groeien en neem hier contact met ons op!

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.