Opdrachtgevers

Wij zijn Detacenter: een betrouwbaar en strategisch detacheringsbureau. Of liever gezegd partner, want we werken graag met je, niet voor je. We bemiddelen personeel in diverse sectoren, maar lokaal. En precies daarom zijn we betrouwbare specialisten: we weten waarover we het hebben en met wie we moeten spreken. Sterker nog, daardoor weten we ook precies wat je nodig hebt, zowel operationeel als strategisch. Hoe we dat doen, lees je hier.

Gespecialiseerd personeel

We hebben voor bijna elk vakgebied gespecialiseerd personeel voor je klaarstaan. Dit doen wij door middel van proactieve benadering, via ons netwerk en door middel van marketingactiviteiten. Schaars talent vind je alleen door een gerichte zoekopdracht te doen op basis van de wensen en behoefte van de openstaande vacature. Wij weten hoe dit werkt en doen onze uiterste best jullie een zo goed mogelijke collega te bieden.

De HR-diensten

De wereld van werk is volop in beweging. Iedere werkgever staat voor een andere uitdaging en we helpen je hier graag bij. Of het nu uitzenden, detacheren, werving & selectie of recruitment process outsourcing is. We staan altijd voor je klaar.

Begin direct met groeien en neem hier contact met ons op!

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.